tiistai 19. helmikuuta 2013

Tervetuloa Bootcampille!

Cosplay Bootcamp on kolmipäiväinen viikonlopputapahtuma cosplayn harrastajille. Viikonlopun aikana järjestetään työpajoja ja teoriapainotteista opetusta cosplayn eri osa-alueilta. Ohjaajina tapahtumassa toimii käsityöalojen ammattilaisia sekä kansainvälisesti menestyneitä cosplayn harrastajia. Tarkempaa tietoa niin ohjaajista kuin ohjelmasta; työpajoista ja luennoista lähiaikoina niin facebook-sivullamme kuin täällä blogissakin.

Leiri on tarkoitettu pääsääntöisesti nuorille (14 - 20 vuotiaille), mutta muutkin harrastajat ovat tervetulleita. Ei kannata siis säikähtää, jos oma ikä ylittääkin nuo maagiset luvut. Kaikenikäisille on tilaa! Cosplay Bootcamp tarjoaa osallistujilleen opetuksen, ruokailut sekä majoituksen. Leiri järjestetään yhteistyössä BakaCon ry:n kanssa, ja mukaan mahtuu 50 henkeä. Ilmottautuminen avataan heinä-elokuussa.

Mistä tämä kaikki lähti liikkeelle? Minulla oli unelma. Pieni haaveen riekale, jolle annoin tietämättäni mahdollisuuden päästäessäni sen suustani kaksi vuotta sitten Bakaconin cosplaykisan tuomaroinnin väliajalla. Keskustelu jatkui vielä illalla pitsojen äärellä, ja oli alunperin vain utopia, mahtava juttu, jota ei osattu ajatella toteutuvaksi. Adreena meni joskus myöhemmin mainitsemaan keskustelustamme oikealle ihmiselle, Bakaconin pääjärjestäjälle, Willoulle, ja vähän myöhemmin sain aika merkittävän puhelun. Varsin nopeasti sen jälkeen pyörät lähtivät pyörimään, ja nyt Cosplay Bootcampista tulee totta.

Te, jotka osallistutte mukaan, olette merkittävä osa bootcampin syntyä ja sitä, mitä siellä tehdään. Desucon Frostbiten paneelissamme saimme lukuisia toiveita siitä, mikä cossien tekemisessä on vaikeaa, hankalaa ja mihin kaivattaisiin ohjausta. Nyt pääsemme todenteolla viilaamaan ohjelmaa, räätälöimään juuri sen mukaan, mitä olette kaivanneet. Otamme edelleen ideoita ja ajatuksia mielihyvin vastaan, jos et päässyt paneeliin vaikuttamaan asioihin tai jälkikäteen on tullut jotakin mieleen!

- Rora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti