keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Bootcamp tarjoaa cosplaykritiikkiä Desuconissa!

Onko sinulla puku, jolla haluaisit kilpailla, mutta epäilet ettää se vaatisi parantelua? Haluatko ehkä muuten vain palautetta puvustasi? Kaipaatko vinkkejä puvuntekoon? Cosplay Bootcamp auttaa, Desuconissa!

Bootcampin leiristä lähtee Desuconiin retkue, joka suuntaa perjantaina Koivu-tilaan antamaan Cosplaykritiikkiä! Klo 18-21 olemme paikalla jakamassa palautetta, vinkkejä ja rohkaisua. Kritiikkituokioon voi varata 10 minuutin slotin Koivun edessä olevasta listasta, klo 18 alkaen.

Tarkoituksenamme on antaa rento mahdollisuus kokeilla tuomarointitilannetta, jossa vieraat ihmiset tutkivat pukuasi ja hiplailevat helmojasi. Emme jaa palkintoja, jaamme vain neuvoja. 

Kritiikki-sanaa ei kannata säikähtää, emme missään nimessä hauku sinua lyttyyn! Annamme palautetta sekä hyvistä puolista että parantamista kaipaavista asioista, reilussa ja mukavassa hengessä. Meiltä saa kysyä ja saa kommentoida takaisin.

Mukana Bootcampin väestä on Majo, Yumi, Lanvi, Arttu ja Iris, sekä vierailevana tähtenä vaatetusalan ammattilainen Kizzy!

Tervetuloa Cosplaykritiikkiin, ja erittäin ihanaa Desuconia kaikille!

- Iris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti